هواساز صنعتی

هواساز صنعتی همان جور که از نامش پیدا می باشد در ساخت هوای پاک و بهینه به کار برده می شود. معمولا این سیستم ها در مدل های مختلفی طراحی می شوند که بر اساس کارایی که دارند نامگذاری می شوند.

هواساز Air Handling unit در علم و صنعت ساخت و ساز به دستگاهی می گویند که عملیات فیلتراسیون و گرم و سرد کردن و کنترل رطوبت هوا را به شکلی درست انجام دهد. در یک دستگاه هواساز حداقل دو مورد از سه موردی که گفتیم حتما وجود دارد وگرنه اگر یکی از موارد فوق در دستگاه باشد نمی توانیم به آن دستگاه را هواساز بگوییم.

هواساز صنعتی
هوای مطبوع به هوایی گفته می شود که با توجه به شرایط فصلی چه در فصل زمستان و تابستان دارای دمای مطلوب، رطوبت مناسب و بدون تولید هیچ گونه گرد و غباری می باشد.

هواساز صنعتی دستگاهی است که به عنوان مهم ترین دستگاه در انواع سیکل تهویه مطبوع با بهره گیری از آب گرم تولید می شود و در بویلر ، آب سرد تولید شده در چیلر و با استفاده از سیستم های کاهش و افزایش رطوبت و نیز با استفاده از انواع فیلتراسیون می تواند در هوای مورد نیاز و با دما و رطوبت مناسب و بدون آلاینده و گرد و غبار ارائه می دهند .

از دستگاه های هواساز صنعتی می توان مختصرا فقط جهت جابجایی هوا استفاده کرد و در بعضی موارد می توانیم به شکلی همزمان با این جابجایی دمای خروجی هوا را نیز متناسب با فصل کارکرد خود کاهش یا افزایش دهیم.

هواساز های صنعتی در دسته بندی های مختلفی قرار خواهند گرفت که شامل:

دسته بندی هواساز صنعتی بر اساس انواع هوادهی
هواساز های صنعتی با جریان تازه (Full Fresh)
هواسازهای صنعتی با جریان برگشتی (Return)
دسته بندی بر اساس میزان هوادهی هواساز
هواسازهای صنعتی با جریان هوای ثابت (Constant Air Volume)
هواسازهای صنعتی با جریان هوای متغیر (variable Air Volume)
ویژگی های هواساز صنعتی با کیفیت
انعطاف پذیر با محیط در مدل های عمودی و افقی هواساز صنعتی
کاربرد وسیع درهتل، آپارتمان، کارخانه، مرکز خرید، ساختمان اداری، مدرسه و غیره
طراحی مدولار و نصب راحت هواساز صنعتی
طراحی فشرده و سبک وزن هواساز صنعتی
دارای سر و صدای خیلی کم
طراحی کویل چندگانه
آلیاژ اواپراتور خنک کننده یا کویل نوع DX با استفاده از کنسانتره مستقیم از راه دور
راندمان انتقال حرارت بالا
ظاهر زیبا، مقاومت در برابر خوردگی در مقابل عوامل محیطی
اهداف هواساز صنعتی
ساخت هوای پاک به وسیله توسط فیلتراسیون
رطوبت و کنترل درجه حرارت هوا
ساختار آسان برای نصب در هر نوع پیکربندی معماری هواساز صنعتی
کم صدا کردن هواساز
صرفه جویی در مصرف انرژی ، وقت و پول
مزایای هواساز صنعتی
کاهش هزینه های مصرف انرژی
توزیع هوای مطبوع به صورت یکنواخت در فضا
به علت فیلتراسیون هوا می تواند طول عمر قطعات را خیلی افزایش بدهد .
به دلیل مرکزی بودن این سیستم ها توزیع آب گرم و سرد می تواند بهترین مورد برای استفاده در محیط های اداری و مسکونی صنعتی باشد
قیمت هواساز صنعتی
قیمت هواساز صنعتی و هواساز خانگی با توجه به ظرفیت هوادهی،آپشن ها و تکنولوژی های بکار رفته در آن،جنس صفحات و نوع فیلترها می باشد. هواساز ها از نظر کاربردی که دارند به دو دسته هواسازهای صنعتی و هواساز آپارتمانی تقسیم می شوند که با توجه به نیازها و آپشن های هر کدام، قیمت هواساز ها فرق می کند.

کارشناسان این دستگاه می توانند به شما عزیزان کمک نمایند تا بتوانید بهترین مدل ها را با توجه به نیاز های محیطی ارزیابی نمایید و در نهایت آن را انتخاب و خریداری نمایید.

شما می توانید برای مطلع شدن از آخرین قیمت های هواساز صنعتی به نمایندگی های فروش این محصول در شهر و استان خودتان مراجعه کنید. و پس از مطلع شدن از آخرین قیمت این محصول خرید خود را انجام بدهید. و به بهترین شکل ممکن استفاده خود را از این دستگاه مدرن و پیشرفته انجام بدهید.

یک راه دیگری که می توانید برای آگاهی از قیمت هواساز های خارجی پیدا کنید مراجعه به بعضی سایت های خارجی می باشد .شما می توانید با بازدید از سایت های مختلف و تماس با آن ها از قیمت این محصول با خبر شوید و خرید خود را با توجه به آپشن هایی که احتیاج دارید انجام دهید.

دسته بندی هواساز صنعتی بر اساس انواع هوادهی
هواساز های صنعتی با جریان تازه (Full Fresh): معمولا در محیط های بیمارستانی و آزمایشگاهی لازم است که به شکلی برای مطبوع نگه داشتن وب سایت خود از هوای تازه استفاده نمایید. به همین دلیل بهره بردن از هواسازهای با جریان تازه یا همان فول فرش گزینه ی مناسب تری می باشد.

هواسازهای صنعتی با جریان برگشتی (Return): از این نوع هواساز ها معمولا در محیط هایی که باید در میزان مصرف انرژی صرفه جویی کنند استفاده می کنند ،پس می توان از دستگاه های هواسازهای جریان برگشتی استفاده کرد زیرا این مدل از هواسازها از نظر طراحی ساختمان پیچیده تری نسبت به سایر هواساز های صنعتی دارند و به کمک یک فن مکنده می توانند بخشی از هوای محیط داخل را مکیده، وارد دستگاه هواساز کنند تا پس از مخلوط شدن با هوای تازه دوباره وارد محیط بشوند.

دسته بندی بر اساس میزان هوادهی هواساز
هواسازهای صنعتی با جریان هوای ثابت (Constant Air Volume): در فضا های صنعتی و خطوط تولید کارخانه ای و کارگاهی گاهی نیاز است که جریان هوا با حجم ثابتی تأمین شود. به همین دلیل از مدل های کم حجم ثابت نیز می توانیم استفاده کنیم. در این مدل ها می توانید از طریق کم و زیاد کردن دمای کویل های سرمایشی یا گرمایشی، دمای هوای خروجی را نیز در فضای مشخصی کنترل کنید.

هواسازهای صنعتی با جریان هوای متغیر (variable Air Volume): در مدل های حجم متغیر، بیشتر دمای هوا همواره ثابت در نظر گرفته می شود و سپس حجم هوای دمیده شده به کمک شیرهای کنترلی کم و زیاد می شود. کنترلرهای جعبه ای را می توانیم در هر کانال ورودی نصب کنیم و میزان هوای ورودی به آن محیط را کنترل کنیم.

دسته بندی بر اساس محدوده هوادهی
هواسازهای تک ناحیه ای (Single Zone): مدل های تک ناحیه ای درست نقطه مقابل دستگاه های هواساز چند ناحیه ای می باشند. اگر از یک هواساز صنعتی تک ناحیه ای استفاده نمایید، دیگر نمی توانید دما و میزان هوای ورودی به چند محل را به شکل جداگانه تنظیم کنید. در این وضعیت میزان هوای ورودی و دما و رطوبت همه مکان ها مشابه هم می باشد.

هواسازهای چند ناحیه ای (Multi Zone): در فضا هایی مانند اماکن تجاری یا حتی سایت های متفاوت کارخانه ها، اگر بخواهید از یک هواساز صنعتی استفاده کنید، بهتر می باشد که به سراغ هواسازهای چند ناحیه ای بروید. این هواسازها به وسیله سیستم کانال کشی مجزا می توانند هوای چند محل متفاوت را تأمین نمایند.

آشنایی با اجزای گوناگون سازندۀ هواساز صنعتی
دستگاه های هواساز صنعتی معمولا دارای طراحی پیچیده ای نمی باشند. این دستگاه ها به شکل یک ساختمان مکعب مستطیلی طراحی می شوند. اجزای مختلف هواساز صنعتی معمولا شامل دمنده (یا فن)، کویل های حرارتی، فیلترها، مبدل های حرارتی، کانال و دمپر می باشد.

علاوه بر اجزای اصلی می توانیم اجزای دیگری را نیز به دستگاه ها اضافه نماییم. به طور مثال در محیط های صنعتی گاهی ممکن می باشد که احتیاج به رطوبت زدایی هوا نیز باشد که در این صورت می توان از کویل های رطوبت گیر استفاده کنیم و همچنین برای رطوبت زنی می توانیم از مه پاش در محیط استفاده نماییم.

فن هواساز صنعتی
فن یا دمنده، را می توانیم به عنوان مهم ترین جزء دستگاه های هواساز صنعتی به شمار آوریم. در این دستگاه ها به خاطر ظرفیت بالایی که دارند لازم است از فن های بزرگ و قدرتمندی استفاده کنیم. البته در انواع جدید هواساز می توان از چند فن کوچکتر در کنار هم استفاده کرد که میزان مصرف انرژی را نیز پایین تر می آورد. وظیفۀ فن به گردش در آوردن جریان هوا در فضای هواساز و هدایت آن به بیرون می باشد. نوع دمنده و ظرفیت آن بر اساس نوع کاربرد هواساز و نیاز سیستم تعیین می شود.

کویل های حرارتی
وقتی صحبت از گرمایش یا سرمایش به میان می شود، بدیهی می باشد که باید از کویل های حرارتی استفاده کرد. در هواسازهای صنعتی از کویل ها در کنار باقی تجهزیات سرمایشی و گرمایشی استفاده می کنند.

جمع بندی
در کلام آخر می توانیم بگوییم که هواساز های صنعتی دسته ای از هواسازها هستند که بیشتر در قسمت های صنعتی و محیط های اجتماعی مانند بیمارستان ها، آزمایشگاه ها، هتل ها و سالن های ورزشی مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه ها معمولا از نظر ساختمانی شامل سیستم های فیلتراسیون، کویل های گرمایشی و سرمایشی و دستگاه های رطوبت زن و رطوبت گیر هستند. در حقیقت هدف اصلی هواساز های صنعتی تامیین هوای مطلوب با دمای مناسب می باشد. دستگاه های هواساز صنعتی در مدل های متفاوتی طراحی و عرضه می شوند. که چگونگی این طراحی بستگی به کارایی مورد نظر این دستگاه ها دارد.